Complimenti… Het verhaal van ontwerpster Noémie Monard en haar passie voor unieke & stijlvolle juwelen… Noémie creëert juwelen die elke pittige vrouw de complimentjes bezorgen die ze verdient. Elk juweel is beperkt in oplages en wordt door haar met de hand gemaakt in eigen atelier in België.
“Ik uit mijn creativiteit en passie voor originele juwelen in mijn handgemaakte juwelencreaties… Belangrijk voor mij is dat het kwalitatieve, pure en tijdloze creaties zijn. Ik laat me inspireren door meer Zuiderse landen en werk graag met sprekende kleuren. Ik werk met natuurlijke materialen zoals schelp, roggenleder, geborsteld zilver, … en breng deze samen tot een vernieuwend geheel. Het gaat steeds over beperkte oplages o.w.v. het natuurlijk karakter, zo blijft het exclusief.

Deze creaties zijn te koop via zorgvuldig uitgekozen stijlvolle boetieks. Een deel van de creaties is ook te koop via de webshop of op afspraak. Omdat ik alles zelf creëer is maatwerk mogelijk. Er zijn dus meer creaties mogelijk dan online zichtbaar. Stel gerust je vraag per mail.

Complimenti – “proficiat” in het Italiaans – verwijst naar een positieve context. Als we proficiat zeggen of complimentjes krijgen, voelen we ons blij.
Dat is nu net wat Complimenti beoogt…

Veel plezier op mijn website en tot snel!

Noémie “